GROENE PANDA FESTIVAL

Gaan jullie mee op avontuur?
Panda Yoga & Lifestyle organiseert op 10 en 11 augustus 2023 het duurzame Groene Panda Festival in Alphen aan den Rijn. In samenwerking met onder andere Vogelpark Avifauna, Eetbaar Alphen en Bibliotheek Rijn en Venen genieten kinderen van heel veel leuke activiteiten in het groen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het tweedaagse festival maken kinderen in kleine groepjes onder andere kennis met yogalessen, gaan ze op onderzoek in de natuur, doen ze leuke opdrachten met natuurschatten en maken ze zelf een gezonde lunch. Ook zijn er creatieve workshops over eten, leren de kinderen meer over het voedselbos en nog veel meer!

Groene Panda Festival

“Check www.pandayoga.nl voor meer info en aanmelden.”

Meer informatie
Het Groene Panda Festival vindt plaats bij Bezoekerscentrum Veenweiden in Alphen aan den Rijn. Het festival is gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De kosten zijn 70 euro per kind voor twee volledig verzorgde dagen inclusief biologische lunch en snacks. De dagen starten om 09:30 uur en duren tot 17:00 uur.

Aanmelden
Op de website van Panda Yoga & Lifestyle vind je meer informatie, alle activiteiten en hoe je je kunt aanmelden.

andere blogs

 

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis gaan en nieuwe bestemmingen ontdekken vanuit je eigen ‘huis’. Hoe leuk is dat?! Dat vinden wij nu ook. Niks leukers dan iedereen te kunnen laten zien en ervaren hoe mooi de wereld is.

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen