GROENMAKERS – SPECIALE KLIMAATWEEK EDITIE

Van 30 oktober tot en met 5 november 2023 is het de Nationale Klimaatweek. In het hele land vinden verschillende activiteiten en acties plaats voor een bewuster leven.

Op woensdag 1 november staan wij met de Duurzaam op Reis workshop in de speciale Klimaatweek editie van de GroenMakers bij Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn. Tijdens de workshop nemen we kinderen tussen de 5 en 12 jaar mee op een interactieve ontdekkingsreis naar Bali! ‘Onderweg’ gaan we leuke spelletjes en knutselactiviteiten doen en leren ze meer over duurzaam op reis gaan.

Rijstvelden Bali

“Tijdens de Nationale Klimaatweek werken we samen voor een beter klimaat.”

Word jij ook een echte GroenMaker?
Met de GroenMakers workshops kun je de natuur en de aarde een handje helpen om het een beetje beter te maken. Je gaat aan de slag met leuke ‘groene’ activiteiten buiten op pad of binnen iets ‘groens’ maken.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor de Duurzaam op Reis workshop? Dat kan via deze link.

andere blogs

 

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis gaan en nieuwe bestemmingen ontdekken vanuit je eigen ‘huis’. Hoe leuk is dat?! Dat vinden wij nu ook. Niks leukers dan iedereen te kunnen laten zien en ervaren hoe mooi de wereld is.

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen