Make Africa Green Again!

Help je ook mee bomen planten? De bossen in Kenia zijn jarenlang geplunderd door illegale houthandel, het illegaal houden van vee, houtskool productie en overdadig gebruik door lokale gemeenschappen. De schade aan de bossen bleek hierdoor groter dan gedacht. Op veel plekken zijn de bossen zelfs nooit meer goed hersteld.

Club Kakatua zet zich met het project ‘Make Africa Green Again!’ in voor zogenaamde herstelprogramma’s. Deze programma’s zorgen niet alleen voor een herstel aan de bossen maar geven locals ook werk en een goed salaris. Via dit project kun je nu het hele jaar door bomen planten in Kenia. Voor slechts € 0,70 plant je al 1 boom! Hoe geweldig is dat?!

Lees hier meer over dit prachtige initiatief en hoe jij kunt meehelpen.

Club Kakatua/Make Africa Green Again!

andere blogs

 

Duurzaam op reis met kinderen

Duurzaam op reis met kinderen

Op reis gaan is natuurlijk superleuk en vaak een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Maar hoe fijn zou het zijn als wij (en alle kinderen) straks in de toekomst ook nog kunnen genieten van al het moois in de wereld?

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen