adopteer een olifant

Wist je dat ze in Azië nog steeds olifanten inzetten voor de toeristenindustrie? World Animal Protection is hard bezig om deze vorm van vermaak te stoppen. De olifanten kunnen nadat ze gered zijn helaas niet meer veilig terug naar het wild. De geredde olifanten worden daarom opgenomen in olifant vriendelijke opvangplekken.

Met het project ‘Adopteer een olifant’ steunt World Animal Protection onder andere de opvangplekken voor deze olifanten. Daarnaast werken ze aan een nieuwe wet om deze toeristenindustrie voorgoed te stoppen. Door een olifant te adopteren zorg je ervoor dat er voldoende voedsel en verzorging is voor je olifant. Help je mee?

Klik hier voor meer informatie over hoe je dit belangrijke project kunt steunen.

Jittrapon Kaicome / World Animal Protection

andere blogs

 

Duurzaam op reis met kinderen

Duurzaam op reis met kinderen

Op reis gaan is natuurlijk superleuk en vaak een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Maar hoe fijn zou het zijn als wij (en alle kinderen) straks in de toekomst ook nog kunnen genieten van al het moois in de wereld?

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen