Ontdek nederland

Op reis gaan in ons eigen kikkerlandje is natuurlijk hartstikke leuk! In de 12 provincies die Nederland rijk is vind je zoveel bijzondere plekken. Verblijf bijvoorbeeld midden in de natuur in Drenthe, ga lekker uitwaaien aan het strand of kom helemaal tot rust in het hoge noorden.

Marleen van World Upside Down tipt ons in haar blog over Pean-buiten in Nationaal Park De Alde Feanen. In een van de 12 waterlodges geniet je van de mooie natuur en ultieme rust. Een unieke plek in ons eigen Friesland!

Heb jij nog duurzame reistips in Nederland? Laat het ons weten!

andere blogs

 

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis workshop

Duurzaam op reis gaan en nieuwe bestemmingen ontdekken vanuit je eigen ‘huis’. Hoe leuk is dat?! Dat vinden wij nu ook. Niks leukers dan iedereen te kunnen laten zien en ervaren hoe mooi de wereld is.

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen