Ontdek nederland

Op reis gaan in ons eigen kikkerlandje is natuurlijk hartstikke leuk! In de 12 provincies die Nederland rijk is vind je zoveel bijzondere plekken. Verblijf bijvoorbeeld midden in de natuur in Drenthe, ga lekker uitwaaien aan het strand of kom helemaal tot rust in het hoge noorden.

Marleen van World Upside Down tipt ons in haar blog over Pean-buiten in Nationaal Park De Alde Feanen. In een van de 12 waterlodges geniet je van de mooie natuur en ultieme rust. Een unieke plek in ons eigen Friesland!

Heb jij nog duurzame reistips in Nederland? Laat het ons weten!

andere blogs

 

Impact Fair

Impact Fair

De Impact Fair vindt plaats op 4, 5 en 6 april 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht. De fair is voor iedereen die meer impact wil maken en op zoek is naar manieren om dit te doen.

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen