REEFOLUTION X CLUB KAKATUA

Wist je dat 50% van alle koraalriffen al is verdwenen? Dat is echt supererg! De voorspelling gaat rond dat zelfs de komende jaren zonder steun maar liefst 95% verdwenen zal zijn in 2050. Hoog tijd om samen de riffen te herstellen en te beschermen.

 

Herstellen van koraal
Club Kakatua zet zich in voor het herstellen van het koraal. Dit doen zij in samenwerking met REEFolution. REEFolution streeft ernaar om innovatieve technieken van selectieve kweek en rifherstel te combineren om het eerste multi-soorten en klimaatbestendige herstelde koraalrif in Afrika tot stand te brengen. Een supergoed en interessant project waarbij zij alle hulp goed kunnen gebruiken! We kunnen niet leven zonder oceaan, dus je kunt wel stellen dat het koraal redden van levensbelang is. Doe je ook mee?

Meer informatie
Op de site van Club Kakatua lees je meer over dit project en hoe jij kunt meehelpen.

Reef - Club Kakatua

“SAMEN KUNNEN WE HET RIF HERSTELLEN EN BESCHERMEN”

andere blogs

 

Duurzaam op reis met kinderen

Duurzaam op reis met kinderen

Op reis gaan is natuurlijk superleuk en vaak een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Maar hoe fijn zou het zijn als wij (en alle kinderen) straks in de toekomst ook nog kunnen genieten van al het moois in de wereld?

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen