IMPACT FAIR

Op 4, 5 en 6 april 2024 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Impact Fair plaats. De beurs is voor iedereen die meer impact wil maken en op zoek is naar volop inspiratie om dit te kunnen doen.

De Impact Fair wordt  de grootste Impact Experience van Europa genoemd. En dat is niet voor niks! Je vindt er meer dan 100 exposanten die zich dagelijks inzetten om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Ook kun je luisteren naar inspirerende sprekers en deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten. Er is van alles te ontdekken voor jong en oud.

Wil je je ook inzetten voor een betere wereld? Kijk hier voor meer informatie en bestel je tickets online.

 

Impact Fair - Jaarbeurs

“KIJK, ONTDEK EN MAAK EEN WERELD VAN VERSCHIL TIJDENS DE IMPACT FAIR.”

andere blogs

 

Duurzaam op reis met kinderen

Duurzaam op reis met kinderen

Op reis gaan is natuurlijk superleuk en vaak een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Maar hoe fijn zou het zijn als wij (en alle kinderen) straks in de toekomst ook nog kunnen genieten van al het moois in de wereld?

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen