DUURZAAM OP REIS WORKSHOP

Bewuster op reis gaan en nieuwe bestemmingen ontdekken vanuit je eigen ‘huis’. Hoe leuk is dat?! Dat vinden wij nu ook. Niks leukers dan iedereen te kunnen laten zien en ervaren hoe mooi de wereld is. En hoe goed we voor haar moeten zorgen. Want ja we hebben er maar eentje, daar moeten we toch superzuinig mee zijn.

Duurzaam op Reis workshop Onlangs gaven we onze eerste Duurzaam op Reis workshop voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar tijdens het Groene Panda Festival georganiseerd door Panda Yoga & Lifestyle. Het was een groot succes!

Tijdens de workshop namen we de kinderen samen met Emmie van de Wereldtrein ‘fictief’ mee op reis naar Bali. We begonnen samen met het duurzaam inpakken van onze koffers. Wat nemen we wel en vooral niet mee op reis? Eenmaal aangekomen op de bestemming vertelden we onder andere meer over het land, de bevolking, de natuur en de dieren.

“De Duurzaam op Reis workshop is een mooie manier om samen met kinderen meer te weten te komen over duurzaam reizen.”

Aan de hand van interactieve spelletjes en leuke activiteiten leerden de kinderen meer over duurzaam op reis gaan én over de bestemming, Bali. De kinderen waren verdeeld in vier teams en samen streden ze tegen elkaar. Want het team dat aan het eind de meeste Wereldtrein vlinders had verdiend won een prijs. Dat wilden ze allemaal maar al te graag natuurlijk!

Meedoen?
De Duurzaam op Reis workshop is een mooie manier om samen met kinderen meer te weten te komen over duurzaam reizen. Ze ontdekken op een creatieve en speelse manier meer over een bestemming. En dat duurzaam op reis gaan superleuk en goed is voor de wereld!

Deze interactieve workshop kan ingezet worden op scholen, BSO, bij bibliotheken, jeugdorganisaties, (kinder)festivals en/of kinderfeestjes.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Leuk! Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

andere blogs

 

Impact Fair

Impact Fair

De Impact Fair vindt plaats op 4, 5 en 6 april 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht. De fair is voor iedereen die meer impact wil maken en op zoek is naar manieren om dit te doen.

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen