GROENE INSPIRATIEMARKT

Op zaterdag 20 april 2024 staat de Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn geheel in het teken van duurzaamheid tijdens de Groene Inspiratiemarkt.

Op de Groene inspiratiemarkt is van alles te doen. Er is veel aandacht voor eetbaar tuinieren, duurzaam (tweedehands) shoppen, lokale producten proeven en een Kleding RepairCafé. Ook zijn er producten en tips voor een huishouden met minder afval, een tuinontwerpschetsservice, het Rad van Voortuin met leuke prijzen en gratis workshops voor jong en oud.

We zijn erg blij dat de Wereldtrein ook dit jaar een mooi plekje heeft gekregen op het Jeugdplein. Die dag vertellen we je graag meer over wie we zijn, wat we doen en over ons concept. Ook kunnen kinderen bij onze stand leuke activiteiten doen zoals plasticsoep hengelen en een eigen eco-vakantiehuisje knutselen.

Heb je zin in een dagje uit vol groene inspiratie? Kom dan zeker langs!

“ZATERDAG 20 APRIL STAAN WIJ OP DE GROENE INSPIRATIEMARKT, KOM JE OOK?”

andere blogs

 

Duurzaam op reis met kinderen

Duurzaam op reis met kinderen

Op reis gaan is natuurlijk superleuk en vaak een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Maar hoe fijn zou het zijn als wij (en alle kinderen) straks in de toekomst ook nog kunnen genieten van al het moois in de wereld?

Lees meer
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in je winkelmandje
Verder winkelen